Nieuws

picture

‘Papierprijzen omhoog? Het gaat toch echt gebeuren!’

Dat schrijft althans Piet Jorritsma in zijn kwartaalbericht aan de relaties van PaperChainManagement. Zijn bedrijf ondersteunt vooral grootwinkelbedrijven bij de inkoop van huis aan huis folders en zijn analyse gaat dan ook vooral over rotatiepapier. (UIT: Printmedianieuws 05/01/2016)

     EPG werkt mee aan de realisatie van een kinderkookboek

Bij een samenwerkingsverband met de stichting de Wilde Ganzen is het de bedoeling dat financiële middelen verzameld worden door middel van het organiseren en uitvoeren van verschillende activiteiten. Foundation Ard el Amal (Land of Hope) wordt ondersteund door de stichting de Wilde Ganzen. Eén van de vele activiteiten, die voor Foundation Ard el Amal zijn uitgevoerd, is het maken van dit kinderboek.

   

Foundation Ard el Amal realiseert dagbesteding voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking in Luxor, Zuid-Egypte. De opbrengst van de verkoop van dit kinderboek komt ten goede aan de (af)bouw van het dagcentrum. In het dagcentrum zal vooral leren en ontwikkelen centraal staan voor de jonge kinderen, waarvan er velen zijn met een meervoudige beperking.

Als initiatiefnemer en voorzitter van Foundation Ard el Amal heeft de schrijfster samen met haar dochter, die het boek van prachtige illustraties heeft voorzien, het plan opgevat om dit boek te maken. Vele vrijwilligers hebben geholpen met het aanbrengen van professionals, het doorlezen van de tekst, het beoordelen van de recepten en het uittesten van de koekjes en de taart.

Niet minder belangrijk zijn de professionals die zich, onbezoldigd en enthousiast, met het boek hebben bezig gehouden. Zoals de vormgever, de drukker die het proces begeleidde en degene die de tekst heeft geredigeerd. Als lid van Kiwanis, een organisatie die zich inzet voor kinderen die het iets minder makkelijk hebben in onze maatschappij, heeft Igor Oudermans, eigenaar van EPG, met veel plezier en enthousiasme zijn bijdrage geleverd aan de realisatie van dit boek. Op zaterdag 31 januari werd het eerste boek plechtig overhandigd aan de Egyptische ambassadeur in Nederland.

EPG staat klaar om de oproep van het vkgo te beantwoorden

SPEAKERSCORNERS VKGO: VERDIEN MEER GELD MET UITBESTEDEN
De vkgo organiseerde speakerscorners in Leiderdorp, Eindhoven en Veenendaal. In totaal bezochten bijna honderd leden de bijeenkomsten. Secretaris vkgo Cees Koedijk: ‘Wij zijn zeer tevreden over de opkomst. Temeer omdat is gebleken dat de bedrijven die aanwezig waren in ieder geval de intentie hadden om te veranderen. Zij staan open voor een andere manier van zaken doen.’

EUROPEAN PRINT GROUP/ EPG met nieuwe directeur-eigenaar de toekomst in

Na 20 jaar actief te zijn geweest voor EPG, draagt Wietze Postma de directie van het bedrijf over aan Igor Oudermans. Vanaf 1 november zet Igor Oudermans, in de functie van directeur-eigenaar, de handelsactiviteiten van European Print Group voort met de passie en inzet waar EPG om bekend staat. Het unieke karakter en de onafhankelijke positie van het bedrijf blijven gewaarborgd.

Tot 1 januari 2011 blijft Wietze Postma het bekende aanspreekpunt en ook de maanden daarna is hij beschikbaar als adviseur. De contactgegevens blijven ongewijzigd, deze worden uitgebreid met de contactgegevens van Igor Oudermans.

Graag danken Ans en Wietze Postma hun zakelijke partners en relaties in de grafische sector voor het gestelde vertrouwen in hun activiteiten de afgelopen 20 jaar en laten weten dat zij ervan overtuigd zijn dat de huidige relaties naar tevredenheid zullen worden voortgezet en uitgebouwd.

EPG blijft het vertrouwde en beste adres voor Fast Quality Print!

 

Igor Oudermans
Tel. +32-479.930.678
Fax +32-11.490.234

 

Wietze J. Postma

 

Nil volentibus arduum

Toen Igor Oudermans op 1 november 2010 eigenaar van EPG werd, kreeg hij een kaart met de volgende tekst: "Je hebt zoveel goede eigenschappen zoals humor, moed en doorzettingsvermogen. We weten dat de toekomst nog veel te bieden heeft voor jou en dat je erin zult slagen er een succes van te maken. We geloven in jou en weten dat je alles in je hebt om je dromen te verwezenlijken."

Een tekst die me nog meer panache gaf om er met 100 procent positieve energie in te vliegen en de sterke lijn van het verleden door te trekken naar een schitterende toekomst. In feite is deze tekst ook toepasbaar op de grafische industrie. Akkoord; humor en moed kunnen beter vervangen worden door innovatief vermogen en oplossingsgerichtheid, maar in essentie komt het op hetzelfde neer: een mooie, veelbelovende toekomst vol succesverhalen. Of zoals een Vlaams politicus zei: nil volentibus arduum.Van onze klanten

picture Lees hier weldra meer over onze klanten en hoe zij de service van EPG ervaren hebben !

Nieuws

05.02.2015
EPG werkt mee aan de realisatie van een kinderkookboek ...
Meer nieuws ...

Contact

M: +32 479 93 06 78
Email: info@epg-online.eu